Meghan in shock: Harry wil toevluchtsoord overleden moeder kopen

Prins Harry
Door: Eva Steins
07-09-2020

Insiders vertellen dat Meghan Markle geschockeerd reageerde toen ze erachter kwam dat Prins Harry een nieuw vakantiehuis wilde aanschaffen. Wat bleek? Het huis wat hij wil kopen is hetzelfde huis wat zijn moeder Diana jaren geleden nog gebruikte als toevluchtsoord.

Huis in Australië

Het huis staat in Australië en is geen onbekende voor de familie. Toen Prins Charles jaren gelegen aan Diana vroeg of ze zijn vrouw wilde zijn, vluchtte Diana omdat ze moest nadenken over deze ingrijpende keuze. Zij vluchtte niet zomaar ergens naar toe, maar ging samen met haar moeder Frances naar een huis aan het strand in Australië. In dit huis bespraken zij en haar moeder de enorme ingrijpende beslissing. Je raadt het al: dit is precies hetzelfde huis wat haar zoon, Prins Harry nu wilt kopen.

Shock

Volgens bronnen schrok Prins Harry’s vrouw, Amerikaanse actrice Meghan Markle, enorm toen ze achter dit nieuws kwam. De prins wilt van het huis wat zijn moeder gebruikte om te vluchten voor een enorm ingrijpende gebeurtenis, zijn eigen vakantiehuis maken.

LEES OOK:

Prins Harry en Meghan verkiezen Netflix-deal boven benefietavond

Twijfels

Is er een verband tussen de twijfels van zijn moeder en Harry’s keuze om afstand te nemen van het koninklijk huis? Wilt Harry juist dit huis kopen, omdat zijn moeder hier nadacht over of ze wel deel wilde uitmaken van het koninklijk huis?

Prins Harry en Meghan Markle maakten in het voorjaar bekend dat ze hun koninklijke titels niet meer zullen gebruiken. Ook verklaarden ze hiermee financieel onafhankelijk te zijn van het Brits koninklijk huis.

Meer DenD