Prins Harry en Meghan verkiezen Netflix-deal boven benefietavond

Harry en Meghan
Door: Eva Steins
07-09-2020

Prins Harry en zijn vrouw Meghan hebben een benefietavond voor gewonde militairen en veteranen afgeblazen. Zij zouden hieraan meewerken om geld in te zamelen voor de slachtoffers. Door een financieel conflict met hun net getekende Netflix contract hebben zij ervoor gekozen niet meer bij te dragen aan de benefietavond. Met als gevolg dat het evenement is afgelast.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Afgelast

De benefietavond zou plaatsvinden in juni 2021 maar is afgeblazen. Volgens The Sunday Times hebben Harry en Meghan hierin een groot aandeel. Het echtpaar zou meewerken aan deze actie om geld in te zamelen voor gewonde militairen en veteranen. Echter is het evenement afgeblazen vanwege hun contract met Netflix. Het evenement is ten bate van The Invictus Games en zou gestreamd worden door Amazon, de grote concurrent van Netflix. Dit zou een financieel conflict opleveren voor Prins Harry en zijn vrouw Meghan, waardoor de twee zich zouden hebben teruggetrokken.

Contract

Sinds Prins Harry en zijn vrouw Meghan afstand gedaan hebben van hun koninklijke titels leven zij ook financieel onafhankelijk van het Britse koninklijk huis. Dit betekent dat ze zelf brood op de plank moeten verzorgen. Vorige week meldde The New York Times dat Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle een contract hebben getekend met streamingdienst Netflix. Het echtpaar zou zich gaan bezighouden met het creëren van documentaires, docuseries en films.

LEES OOK:

Ouders crèche woedend op Harry en Meghan

Corona

Harry en Meghan zijn niet de enige celebrity’s die zouden bijdragen aan de benefietavond die voor volgende zomer gepland stond. Ook grote sterren Beyoncé en Ed Sheeran zouden optredens verzorgen. Een woordvoerder van de Invictus Games ontkent de geruchten rondom Meghan en Harry. Deze laat weten dat het evenement is afgeblazen vanwege de coronacrisis en dat er geen relatie is met het Netflix contract van Harry en Meghan.

Meer DenD