Meghan krijgt pijn in haar maag van onthullend boek halfzuster

Halfzus Samantha komt met boek over Meghan.
Door: Jos La Grande
16-01-2021

Het groot alarm is afgegaan ten huize van prins Harry en Meghan in Santa Barbara. De halfzuster van de actrice, Samantha Grant, geboren Markle, heeft alles wat ze weet over Meghan aan het papier toe vertrouwd. Het boek ligt over enkele weken in de boekhandel. Het dreigt een bestseller te worden.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Eerder was het de vader van Meghan, Thomas Markle, die lekte naar de media over zijn dochter. De aankondiging van de 56-jarige Samantha, die in Florida woont, heeft voor grote onrust gezorgd in het jonge gezinnetje van prins Harry.

Opdringerige prinses

Het boek met 330 pagina’s kreeg de titel The Diary of Princess Pushy’s Sister Deel 1’. Oftewel het Dagboek van de opdringerige prinses… Samantha is meteen in 2016, nadat bekend werd dat Meghan iets had met prins Harry, begonnen met schrijven. De halfzuster werd overigens niet uitgenodigd voor het huwelijk van Harry en Meghan.

Meghan heeft besloten om niet publiekelijk te reageren op de schrijfsels. Ondertussen is ze nog druk bezig met een rechtszaak tegen een Britse krant die de inhoud van een brief die ze stuurde aan haar vader publiceerde.

Geen aanval

Volgens een bron die wordt opgevoerd door Express is het boek geen aanval van Samatha op Meghan. Samantha verwacht zelfs dat de koninklijke familie het leuk zal vinden. ,,Sommige dingen zal ze leuk vinden en andere dingen minder”, aldus Samantha, die een dochter is uit het eerste huwelijk van haar vader Thomas.

De inhoud van het boek is nog geheim. Op 1 februari komt het op de markt. Bronnen zeggen dat Samantha geobsedeerd is door de Britse koninklijke familie. Bovendien werd ze van Twitter gehaald en werd er een onderzoek ingesteld door de sheriff van Polk County naar beschuldigingen van cyberbulluing.

Meer DenD