Meghan laat Harry alleen terugkeren naar Engeland?!

Door: Lies Jansen
31-01-2021

Prins Harry zal dit jaar voor een feestelijk weekend terugkeren naar Engeland. Zijn vrouw Meghan zal daar niet bij zijn, meldt The Daily Mail. De 100e verjaardag van prins Philip is mogelijk onvoldoende van belang, om de Verenigde Staten (voor korte duur) te verlaten.

‘Meest controversiële figuur’

Een insider onthult dat dit besluit is genomen door zowel praktische-/ als persoonlijke overwegingen. Het coronavirus maakt de situatie lastig, maar ook de commotie die Harry en Meghan gezamenlijk zouden kunnen veroorzaken. ,,Als Meghan thuisblijft, neemt dat wat van die commotie weg. Zij is namelijk het meest controversiële figuur”, legt de insider uit. 

Reünie

Hoewel Meghan er dus mogelijk niet bij zal zijn, wilde koningin Elizabeth wel dat Harry en Meghan samen zouden komen. Koningin Elizabeth zou namelijk volgens The Sunday Times plannen hebben om de hele Britse koninklijke familie voor het eerst sinds het vertrek van Harry en Meghan vorig jaar maart weer bij elkaar te krijgen.

Diverse heftige besluiten

Het stel heeft al een aantal heftige besluiten genomen. Eerst de emigratie naar de Verenigde Staten, waar zij officieel afstand deden van hun koninklijke titels. Later besloot het stel ook om alle vormen van sociale media te verwijderen

Meer DenD