Meghan lacht om bij vrouwen ‘populaire Harry’

Door: Sinem Toprak
20-11-2018

Meghan werd afgelopen maandagavond herinnerd aan het feit hoe gewild haar man, prins Harry, was voordat hij trouwde met haar.

Tekst gaat verder onder advertentie

Comedian Greg Davies grapte tijdens de Royal Variety Performane over de teleurstellingen onder vrouwen toen Harry niet meer vrijgezel was. Zo vertelt hij: ,,Alle vrijgezelle vrouwen waren toch een beetje teleurgesteld toen Harry van de markt bleek te zijn.’’ Meghan en Harry konden er net zo hard om lachen als de rest van het publiek.

Eerste kindje

Greg stond ook stil bij het grote nieuws dat Harry en Meghan vorige maand bekendmaakten: in het voorjaar verwachten ze hun eerste kind. Het geslacht en de naam van het kindje is nog niet bekend.

Harry’s scharrels

Het is precies een halfjaar geleden dat Harry en Meghan trouwden op 19 mei. Maar Harry heeft de jaren daarvoor zeker niet stil gezeten. Harry heeft meerdere vriendinnen gehad, waar verschillende roddels over rondgaan. Van aan-uit relaties tot niet-bevestigde relaties. Zo vertelt het blad Bazaar dat het erop lijkt dat Harry tien scharrels heeft gehad voordat hij Meghan ontmoette.

 

Meer DenD