Meghan Markle bespot door Buckingham Palace

Meghan Markle wordt belachelijk gemaakt door Buckingham Palace
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Meghan Markle is bespot door Buckingham Palace. Net nadat Meghan haar lifestylemerk met onder meer jam en spreads heeft gelanceerd, maakt Buckingham Palace reclame voor aardbeienjam…

Het Instagram-account van Buckingham Palace Shop heeft een video gedeeld waarin reclame wordt gemaakt voor een koninklijk aardbeienjam. In de video is te zien hoe iemand de jam op een scone, een beschuitbol en ​​een croissant smeert.

Meghan bespot

Opvallend is dat Meghan dagen ervoor haar lifestylemerk lanceerde. Volgers vermoeden dat dat geen toeval is. ,,Wacht! Heeft Buckingham Palace net subtiel mevrouw Montecito getrolld?”, luidt het onder het filmpje. Een ander denkt dat de stunt Meghan behoorlijk kwaad heeft gemaakt. ,,De borden vliegen in Montecito.”

Lifestylemerk

Meghan kondigde onlangs aan dat ze een eigen lifestylemerk is begonnen: American Riviera Orchard. Ze gaat tafelkleden, jam, spreads en kookboeken verkopen. ,,Bij Meghan, de hertogin van Sussex, opgericht in 2024”, luidde het op het Instagram-account.

,,Het is de bedoeling dat het merk samenvalt met de lancering van een nieuwe kookshow op Netflix”, vertelde een bron aan Daily Mail. ,,Meghan zal zelf haar producten gaan maken en verkopen.”

‘Onder enorme druk’

Meghan staat onder enorme druk om haar merk en de kookshow te laten slagen, vertelde een andere bron. ,,Meghan en Harry hebben te veel uitgegeven en leven een levensstijl boven hun stand. Als ze dit niet omdraaien, kunnen ze zelfs arm worden.”

Tags

MEGHAN MARKLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck