Meghan Markle dacht Beyoncé te worden

Meghan dacht Beyonce te worden
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Toen Meghan Markle met prins Harry trouwde, dacht ze ‘de Beyoncé van het Verenigd Koninkrijk’ te worden. Al snel kwam ze erachter dat ze zich aan de strikte regels van het koninklijke leven moest houden, waardoor haar grote droom in het water viel.

In het boek ‘Courtiers: The Hidden Power Behind The Crown’, dat binnenkort verschijnt, wordt door insiders beweerd dat Meghan erin geloofde dat ze de Britse Beyoncé zou worden als ze met prins Harry zou trouwen.

‘Het zou haar een pluim geven’

,,Deel uitmaken van de koninklijke familie zou haar een pluim geven”, aldus een voormalige insider van het paleis in het boek. ,,Tot ze ontdekte dat er zoveel regels waren die zo belachelijk waren dat ze niet eens de dingen kon doen die ze als privépersoon wel kon doen. Dat was zwaar.”

In het boek wordt beweerd dat Meghan klaagde dat ze niet werd betaald voor koninklijke afspraken en zou ze niet hebben begrepen dat ze tijdens haar reis door Australië in 2018 mensen de hand moest schudden. Aanwezigen zouden haar naar verluidt hebben horen zeggen: ,,Ik kan niet geloven dat ik hier niet voor betaald krijg.”

Meghan wilde de baas spelen

Ook wordt er in het boek opnieuw licht geworpen op de verhouding tussen Meghan en het personeel. Al voordat ze met Harry getrouwd was, zou ze het personeel duidelijk hebben gemaakt dat zij de baas wordt. ,,In het voorjaar van 2017, meer dan zes maanden voordat het paar verloofd was, vertelde ze één van Harry’s adviseurs: ‘Ik denk dat we allebei weten dat ik binnenkort één van je bazen wordt”’, schrijft auteur Valentine Low in het boek.

En toen het paar getrouwd was, zou Meghan het personeel herhaaldelijk hebben uitgescholden. Dit werd vorig jaar echter nog ontkend door de advocaten van Meghan.

Tags

HARRY EN MEGHANMEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck