Meghan Markle geweigerd op filmfestival: ‘Staat op de zwarte lijst’

Meghan Markle op zwarte lijst bij filmfestival
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Meghan Markle is geweigerd op het Santa Barbara Film Festival. Er is onthuld dat zij en Prins Harry om verschillende redenen op de zwarte lijst van het filmfestival staan.

Nadat Meghan onlangs gezien werd bij een Hollywoodgala terwijl ze niet uitgenodigd was, vindt er binnenkort nog een evenement plaats waar ze niet welkom is: het Santa Barbara Film Festival. En om te voorkomen dat ze alsnog komt opdagen, is ze op de zwarte lijst gezet.

Zwarte lijst

Het Santa Barbara Film Festival is een elfdaags filmfestival dat sinds 1986 wordt gehouden in Santa Barbara. Het festival biedt vertoningen van meer dan tweehonderd speelfilms en korte films uit verschillende landen en regio’s. Het evenement is een belangrijk onderdeel van de filmindustrie en trekt zowel bekende figuren als veelbelovende talenten. Maar het verzoek van Meghan om een plekje op de rode loper te bemachtigen werd echter afgewezen.

Opluchting

De documentaire van Meghan en Harry behoort niet tot de nominaties en er zijn zorgen dat Meghan paparazzi naar het festival zal lokken. Daarnaast zouden beroemdheden die uitgenodigd zijn voor het evenement helemaal niet zitten te wachten op Meghan’s aanwezigheid. Sterker nog: volgens verschillende media zijn veel buurtbewoners in Montecito opgelucht dat ze Meghan niet hoeven tegen te komen. Sommigen gaan zelfs een stapje verder en noemen Meghan ‘slechts een sociaal klimmende actrice op de D-lijst’.

Tags

MEGHAN MARKLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck