Meghan Markle hoopte op excuses van Britse royals

Meghan Markle
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Meghan Markle deed schokkende beschuldigingen tijdens het beruchte Oprah-interview. Maar in plaats van háár excuses aan te bieden, hoopte ze juist op excuses van de Britse royals…

Omgekeerde wereld?

In het Oprah-interview vertelde Meghan hoe ze suïcidaal was tijdens haar tijd in de koninklijke familie. Daarnaast beschuldigde ze haar schoonfamilie ervan dat ze angst hadden over de huidskleur van Archie én beweerde ze dat de Kate Middleton haar aan het huilen maakte.

Schokkende beschuldigingen, en je zou denken dat Meghan haar excuses moet aanbieden aan de Britse royals. Maar Meghan lijkt in een ‘omgekeerde wereld’ te leven. Na het interview hoopte ze juist op excuses van hún…

Te ver geduwd

,,Meghan hoopte op een verontschuldiging van de koninklijke familie. Ik denk dat ze hoopte dat ze zouden bellen en zeiden: ‘Excuses, we zien nu dat we je te ver hebben geduwd. We hadden ons anders moeten gedragen, we hadden als gezin moeten gaan zitten en je geestelijke gezondheidsproblemen moeten bespreken”’, aldus koninklijke auteur Tom Quinn in The Mirror.

Volgens de auteur had Meghan niet verwacht dat ze zo’n heftige reactie zou krijgen. ,,Ik denk dat ze achteraf geschokt was dat de reactie van de familie zo negatief was. Ze reageerden niet op de manier die ze wilde.”

Tags

MEGHAN EN HARRYMEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck