Meghan Markle en prins Harry verwachten eerste kindje!

De geruchten gingen al een tijdje rond, en nu bevestigt Kensington Palace het: Meghan Markle is zwanger! De Britse media schrijven dat de termijnecho die met twaalf weken wordt gemaakt er goed uitzag, en dat het goed gaat met Meghan.

Wijde kleding

Prins Harry en zijn vrouw hebben al vaker later doorschemeren snel ouders te willen worden. En hun droom lijkt nu uit te komen.

Sinds ze in mei 2018 zijn getrouwd, wordt er regelmatig beweerd dat Meghan zwanger is. Steeds vaker droeg ze wijde kleding en ook veranderde haar kapsel. Dat lijkt geen aanwijzing te zijn voor een zwangerschap, maar haar schoonzus Catherine Middleton veranderde ook haar kapsel vlak voordat haar derde zwangerschap werd bekend gemaakt. Op deze manier proberen ze de aandacht van het beginnend babybuikje af te lijden.

Fiji

Een woordvoerder heeft begin deze maand verteld dat Meghan Markle niet meer naar Fiji gaat. Waarom de voorgenomen reis niet doorgaat vertelde de woordvoerder niet, maar het zorgde wel weer voor geruchten. Voor zwangere vrouwen is naar Fiji reizen namelijk risicovol, omdat ze daar het Zika-virus kunnen oplopen.

Het toekomstige prinsje of prinsesje is de zevende in de lijn van de Britse troonopvolging.

Op dit moment zitten Meghan en Harry in Sydney.