Meghan Markle ‘onherkenbaar’ bij optreden: ‘Heeft ze botox?’

Meghan Markle
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Meghan Markle verraste velen met een onverwacht optreden bij CNN. Naast een hoop fans die blij waren ’the duchess’ te zien, vallen critici over het uiterlijk van Meghan. Zij zeggen haar ‘onherkenbaar’ te vinden en vermoeden dat zij aan zichzelf heeft laten sleutelen.

Meghan Markle kijkt waarschijnlijk niet meer op van een beetje kritiek. De Britse royal heeft de afgelopen jaren ongekend veel narigheid over zich heen gekregen en maakte eerder een statement dat zij ‘de meest getreiterde persoon op de wereld’ werd genoemd.

Ondanks dit alles werd de vrouw van prins Harry onlangs verkozen tot de ‘populairste royal van het Britse koningshuis’. Dit kwam naar voren uit een poll van de website OnBuy, waarbij Meghan met een score van 14,5 procent het hoogst scoorde.

Botox

Meghan verschijnt niet vaak voor de oog van de kijker, maar was gisteren met een uitgebreid statement te zien op CNN. En dit leverde haar naast een hoop lof reacties, ook een heleboel kritiek op. ,,Ik had haar niet eens herkend…”

Kijkers vragen zich af of Meghan zich een tijdje koest gehouden heeft om te verbergen dat zij plastische chirurgie heeft laten doen. Op een blog is te lezen dat men zelfs vermoedt dat Meghan haar neus heeft laten doen. ,,Het lijkt erop dat ze een neuscorrectie heeft gekregen. En niet te vergeten: veel botox. Kijk eens hoe waanzinnig glad haar voorhoofd is.”

LEES OOK:

DIT bekende stel zijn de nieuwe buren van Harry en Meghan

Tags

BOTOXCNNMEGHAN MARKLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck