Meghan Markle onthult: ‘Ik voelde me een object op televisie’

Meghan voelde zich een object op tv
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Meghan Markle heeft geen goede herinneringen overgehouden aan haar tijd als ‘koffermeisje’ bij het tv-programma ‘Deal or No Deal’. ,,Ik vond het niet leuk om me gedwongen te voelen dat het alleen maar om mijn uiterlijk ging.”

Meghan schitterde in 2006, jaren voordat ze prins Harry ontmoette, als ‘koffermeisje’ in het Amerikaanse tv-programma ‘Deal or No Deal’. En hoewel ze dankbaar is dat ze het werk als ‘koffermeisje’ mocht doen, heeft ze er een nare smaak aan overgehouden.

‘Het draaide alleen om uiterlijk’

,,Ik heb een aflevering gezien van Deal or No Deal en dit bracht veel herinneringen boven”, vertelt Meghan in haar podcast Archetypes. Volgens haar draaide het programma alleen maar om uiterlijk: zij en de andere dames in de show werden onder andere gedwongen om hun beha op te vullen.

,,Ik ben uiteindelijk gestopt met de show”, vertelt Meghan. ,,Ik was zoveel meer dan wat op het podium werd laten zien. Ik vond het niet leuk om me gedwongen te voelen dat het alleen maar om mijn uiterlijk ging en weinig inhoud.”

‘Ik werd neergezet als dom’

Meghan legt uit dat het programma de nadruk legde op dat ze er goed uitzag, iets wat haar helemaal niet beviel. ,,Ik was omringd door slimme vrouwen op dat podium, maar dat was niet de focus waarom we daar waren. Ik eindigde de show altijd met een brok in mijn keel. Zoals ik al zei, ik was dankbaar voor de baan, maar niet voor hoe ik me voelde. Want ik werd neergezet als dom.”

Meghan hoopt dan ook dat haar dochtertje Lilibet meer uit haar leven wil halen dan er goed uitzien. ,,Ik wil dat ze slim wil zijn en daar trots op is.”

Tags

HARRY EN MEGHANMEGHAN MARKLEPRINS HARRYVIDEOZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie