Meghan Markle werd ontvoerd: ‘Vastgebonden door terrorist’

Meghan Markle
Door: Eva Steins
08-09-2020

Een nieuw boek over het leven van Meghan en haar man Harry doet een schokkende onthulling over hun gecompliceerde leven. In het boek wordt verteld dat Meghan op een brute wijze werd ontvoerd, om haar voor te bereiden op het leven als lid van het Brits koningshuis.

Training

Het boek Finding Freedom, geschreven door Omis Scobie en Carolyn Durand geeft een kijkje in het bizarre leven van Meghan en Harry. Met name een gedeelte waar veel mensen nog niets vanaf wisten schockeert: de lessen en trainingen die Meghan heeft moeten doorstaan om zich voor te bereiden op het leven als aanstaande royalty.

Terroristen

De auteurs doen een boekje open over deze bizarre gebeurtenis: ,,Meghan nam deel aan een in scene gezette ontvoering, waarbij ze door een ‘terrorist’ in een auto werd vastgebonden,”. De auteurs vertellen verder over de details van de ‘ontvoering’: ,,Ze werd naar een andere locatie gebracht en werd vervolgens ‘gered’ door agenten die nepwapens afvuurde, hetzelfde soort als in Hollywood-films wordt gebruikt.”. Dit werd gedaan om de ontvoering zo realistisch mogelijk te laten voelen.

LEES OOK:

Meghan in shock: Harry wil toevluchtsoord overleden moeder kopen

Tactieken

Meghan kreeg tijdens de trainingen een levensecht inzicht in de gevaren van het leven als royalty. Ook werden haar tactieken bijgebracht die het gevaar in dit soort situaties konden verminderen. ,,Tijdens de schijnontvoering heeft Meghan geleerd hoe ze een relatie met de vijand moet opbouwen. Ze kreeg ook instructies over het besturen van een auto tijdens de achtervolging.”.

‘Ongewoon hoog aantal bedreigingen’

Er wordt gezegd dat Kate Middleton dezelfde angstaanjagende training moest ondergaan. De auteurs gaan ervan uit dat dit een vereiste is voordat je lid kan worden van het Brits koninklijk huis. Echter hoefde Kate deze training pas te volgen ná haar huwelijk met prins William. Waarom moest Meghan deze training al zo vroeg in haar relatie met prins Harry ondergaan? Tegen Cosmopolitan UK zeggen de auteurs dat de reden hiervoor was dat Meghan en Harry een ‘ongewoon hoog aantal bedreigingen’ ontvingen…

Meer DenD