Meghan Markle’s jeugdliefde spreek zich uit over pestgedrag

Door: Ditjes en Datjes
04-04-2021


Voormalige collega’s en talloze vrienden van Meghan Markle spraken zich uit over het beschuldigen van pesten van destijds haar medewerkers in het Koninklijk Huis. Nu spreekt uit haar eerste vriendje Joshua Silverstein zich uit over de beschuldigingen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Eerste kus

Joshua en Meghan leerden hebben elkaar ontmoet tijdens een zomerkamp in 1993. Meghan vertelde aan Larry King dat ze op haar 13e voor het eerst met hem zoende. Vlak voor haar huwelijk met Harry, vertelde Joshua aan Daily Mail dat ze tijdens hun verkering altijd samen waren en elkaar vaak belden. „We hielden elkaars hand vast en we zoenden” aldus Meghan’s jeugdliefde.

„Ik zie haar wel doen wat zij voelt dat nodig is om gelukkig te zijn en te kunnen overleven in een systeem dat waarschijnlijk niet erg welkom stond tegenover wie zij is en waar ze vandaan komt” vertelt Joshua aan US Weekly. Maar hij kan echt niet geloven dat Meghan in staat zou zijn om paleismedewerkers te pesten.

‘Verkeerd begrepen’

Silverstein neemt het voor Meghan op en denkt dat haar gedrag niet goed is begrepen. „Als je een vrouw van kleur hebt – in het bijzonder zwarte vrouwen – die voor zichzelf opkomt, zichzelf uitspreekt en opstaat tegen wat zij voelt als disrespect of onderdrukking, wordt dat vaak door blanken negatief geclassificeerd omdat ze niet willen dat dat gebeurt.” aldus Joshua.

Een aantal dagen voor het interview van Meghan en Harry met Oprah, werd onthult dat paleismedewerkers haar ervan beschuldigden twee personal assistants te hebben weggepest. Hierdoor kondigde Buckingham Palace een onderzoek aan.

Meer DenD