Meghan ook al een standje gekregen van prins Charles?!

Door: Hans Jacobs
01-04-2019

Meghan Markle heeft een moeilijke tijd in het Britse Koningshuis. Zo kreeg ze het al aan de stok met haar zwager en schoonzus maar ook al met koningin Elizabeth. Nu is dan ook het nieuws naar buiten gekomen dat ze een standje heeft gekregen van prins Charles.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Sieraad

Mail On Sunday heeft het nieuws naar buiten gebracht. Zij melden dat Meghan al in oktober op haar plek was gezet door prins Charles. Bij haar eerste overzeese staatsdiner in Fiji zou Meghan graag een imposante tiara uit de koninklijke collectie dragen en dus had ze daarvoor een aanvraag gedaan.

Deze aanvraag werd alleen geweigerd en prins Charles was de gene die haar moest gaan uitleggen waarom. Hij is namelijk zelf al meerdere malen in Fiji geweest en zei het volgende: ,,Het zou niet gepast zijn om zo’n schitterend juweel te dragen in delen van het Gemenebest zoals Fiji, waar het gemiddelde maandloon maar 400 pond (zo’n 465 euro) bedraagt. Het is dan niet netjes om te gaan pronken met de koninklijke rijkdom.”

Oorbellen

Toen de aanvraag van Meghan werd afgewezen koos ze ervoor om een stel prachtige diamanten oorbellen te dragen naar het banket.

Schoonzus wel

Haar schoonzus Catherine droeg dezelfde avond wel een prachtige tiara naar het staatsdiner binnen de muren van Buckingham Palace.

Meer DenD