‘Meghan plant nóg een interview met Oprah’

Door: Charlotte Wijnen
05-05-2022

Meghan zou opnieuw een allesomvattend interview met Oprah Winfrey aan het plannen zijn. Volgens een koninklijke insider is Meghan de negatieve krantenkoppen zat en is ze wanhopig aan het vechten voor haar reputatie. Een nieuw interview met Oprah zou haar laatste redmiddel zijn.

Meghan zou de stap naar nog een interview met Oprah hebben gezet vanwege het nieuwe boek van Tina Brown. Het boek, dat The Palace Papers: Inside The House Of Windsor – The Truth And The Turmoil heet, bevat talloze interviews met insiders van het paleis, evenals jarenlang onderzoek van Brown.

‘Meghan is het zat’

In het boek bestempelde Brown Harry en Meghan als ‘verslaafd aan drama’ en bekritiseerde hen voor het veroorzaken van chaos binnen de koninklijke familie.

,,Die laatste beweringen zijn echt onder Meghan’s huid gekropen”, zegt een insider dichtbij Meghan in Heat Magazine. ,,Ze ergert zich ernstig aan het boek van Tina. Ze heeft haar team verteld dat er iets moet gebeuren. Ze is de negatieve krantenkoppen zo zat.”

Contact met Oprah over het interview

Een gesprek met Oprah is het laatste redmiddel voor Meghan. ,,Een nieuw gesprek met Oprah is voor haar gevoel de beste manier om het verhaal te veranderen en alle andere negatieve beweringen die ze onlangs over zichzelf heeft gelezen, te weerleggen. Ze heeft al contact gehad met de mensen van Oprah.”

Harry minder enthousiast

Maar Harry zou minder enthousiast zijn over het idee van zijn vrouw. ,,Hij zegt dat ze op hun hoede moeten zijn voor nog een interview, aangezien de eerste zijn familie zoveel pijn en angst bezorgde”, zegt de bron. ,,Maar Meghan lijkt niet te luisteren. Ze is al een hele lijst aan het samenstellen van dingen die ze wil zeggen.”

De insider voegt er nog aan toe: ,,Als Oprah dacht dat het laatste interview sappig was, heeft ze geen idee wat er gaat komen…”

Meer DenD