‘Meghan voelde Diana’s hand op haar schouder tijdens medium sessie’

Meghan voelde hand Diana op schouder tijdens medium sessie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Meghan zou via een medium contact hebben gezocht met prinses Diana. Tijdens de sessie zegt Meghan dat ze ‘de hand van Diana op haar schouders’ voelde. Dat meldt een medewerker van het hotel waar Meghan en Harry op dat moment verbleven.

‘Voelde haar hand op mijn schouder’

Tijdens hun verblijf in The Carlyle hotel in New York, zouden Harry en Meghan een medium hebben uitgenodigd zodat Meghan contact kon maken met prinses Diana. Een medewerker van het hotel zou hierbij aanwezig zijn geweest en alles hebben gezien. ,,Meghan begon ineens te huilen en een paar minuten later stond ze op en zei ze: ‘Ik voelde haar hand op mijn schouder!”’, schrijft de medewerker op Instagram.

Medium voorspelde ontmoeting met Harry

Er worden echter veel vraagtekens geplaatst bij het verhaal op Instagram. Sommigen denken dat het een verzonnen verhaal is, maar anderen melden dat Meghan vaker naar een medium geweest is.

Voordat ze Harry leerde kennen, ging Meghan vaak langs bij medium Richard Win. Hij voorspelde toen dat ze prins Harry zou ontmoeten en lid zou worden van de koninklijke familie, zo meldden Amerikaanse media eerder. Een voorspelling die uit kwam en vermoedelijk heeft Meghan daarom veel vertrouwen in mediums. Of het bij deze sessie ook om Richard Win ging is niet bekend.

Tags

MEGHAN MARKLEPRINS HARRYPRINSES DIANA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck