Meghan was teleurgesteld dat Harry ‘heel weinig’ geld had

Meghan trouwde een 'arme' Harry
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Meghan zou verbaasd en teleurgesteld zijn geweest toen ze erachter kwam dat prins Harry veel minder geld had dan ze verwachtte. Volgens royalty-auteur Tom Bower is Meghan geobsedeerd door geld. ,,Ze wil het echte Hollywoodleventje.”

Tom Bower, bekend van het boek ‘Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors’, heeft in een interview met GB News een boekje opengedaan over het begin van de relatie van Meghan en Harry. Bower liet vallen dat Meghan had verwacht dat Harry veel meer geld had.

Hollywoodleven

De Britse prins kreeg jaarlijks zo’n 2,6 miljoen euro. Een enorm bedrag, maar het was absoluut niet het bedrag waar Meghan op gehoopt had. ,,Haar grote verbazing en teleurstelling was dat prins Harry heel weinig geld had”, aldus Bower. Volgens de auteur is Meghan geobsedeerd door geld. ,,Ze dacht dat hij honderden miljoenen, of zelfs een miljard waard zou zijn. Maar niets was minder waar. Dat verschil probeert ze nu goed te maken met Netflixdocumentaires en boekdeals.”

Meghan wilde een echt Hollywoodleven leiden, iets wat ze als werkende leden van de koninklijke familie niet konden betalen. ,,En zelfs vandaag zijn ze nog altijd niet zo rijk als Meghan gedroomd had”, aldus Bower.

Kroning

Volgens Bower is het beter dat Harry en Meghan voorlopig in de VS blijven, na alle ophef rond Harry’s boek. ,,Hun aanwezigheid bij de kroning zou Charles volledig overschaduwen. Ik weet dat hij hen wel een uitnodiging heeft gestuurd, maar het zou beter zijn voor de monarchie als ze zich daar niet lieten zien.”

Tags

MEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie