Meghan wil geen pottenkijkers meer in huis

Meghan is klaar met pottenkijkers in haar huis
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Prins Harry en Meghan Markle zijn begonnen met de opnames van hun nieuwe series op Netflix. Maar op de kookshow van Meghan, een van deze twee series, reageren mensen nú al teleurgesteld. Meghan gaat namelijk niet koken in haar eigen huis.

Meghan is begonnen met de opnames voor haar eerste soloserie op Netflix, maar kijkers hoeven geen kijkje in het huis van Harry en Meghan te verwachten. Een bron meldt aan Dailymail dat Meghan speciaal voor de serie een huis gehuurd heeft.

‘Huis gehuurd’

,,Netflix heeft een huis in Montecito gehuurd om te filmen”, onthult de bron. Het nieuws zal veel kijkers verbazen, omdat Harry en Meghan al vaker een kijkje hebben gegeven in hun huis in Montecito. Zo toonden de twee het wel in hun documentaire die in 2022 op Netflix verscheen.

Een woordvoerder van Meghan wil niet reageren op de reden waarom ze ervoor heeft gekozen haar nieuwe serie in een ander pand te filmen.

Twee series

De serie sluit aan bij Meghans nieuwe lifestylemerk American Riviera Orchard en het is een van de twee nieuwe televisieprojecten die zij en Harry maken voor Netflix. De andere serie zal betrekking hebben op professionele polo, een sport waar Harry dol op is. Netflix zegt dat het kijkers een ‘ongekende toegang zal bieden tot de wereld van het professionele polo’.

Tags

MEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck