Meilandjes en Nadège gescheiden door coronavirus

Meiland
Door: Jessie Baltus
25-03-2020

Nu alles stilligt en het chateau leeg is, zit Nadège noodgedwongen opgesloten in haar appartementje. De huishoudster mist de Meilandjes en zij missen haar ook…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

,,Vijf meter naar buiten”

Een verdrietige situatie rondom chateau Meiland. De huishoudster Nadège kan de familie niet meer zien en er is niets voor haar te doen op het chateau. Martien vertelt aan Shownieuws: ,,Ze mist ons wel. En wij haar ook. Maar ze kan verder toch niks doen, want we hebben geen gasten.” Nadège zit dus noodgedwongen aan huis gekluisterd. Martien zegt: ,,Nadège heeft zelf gebeld twee dagen geleden dat zij natuurlijk ook opgesloten zit in haar appartementje.” Een verdrietig beeld: ,,Ze gaat alleen maar met haar hondje vijf meter naar buiten om een plasje te doen, maar verder zit zij ook opgesloten.”

Nederland

Dit lijkt voor hen alvast een voorproefje over hoe het is om elkaar te missen. Onlangs werd namelijk bekend dat Nadège niet mee zal gaan naar Nederland. De Meilandjes zullen het zonder haar moeten doen in de Achterhoek straks. De Meilandjes zou het wel prima vergaan nu in Frankrijk. De verbouwing ligt dan wel stil en het chateau is leeg, maar ze hebben nu wel tijd voor andere klusjes.

Meer DenD