Meilandjes vast in leeg chateau, Nadège niet mee naar Nederland

Nadege
Door: Jessie Baltus
23-03-2020

De Meilandjes zijn in hun chateau in Frankrijk. De verbouwing ligt stil en het chateau is leeg, maar het échte slechte nieuws is dat Nadège straks niet mee gaat naar Nederland…

Verdrietige emoji

Als straks de familie Meiland naar Nederland verhuist, gaat Nadège niet mee. Zij besluit om in Frankrijk te blijven laat ze op Facebook weten. Op Shownieuws.nl is te lezen dat iemand op Facebook vraagt: ‘Gaat u ook naar Nederland?’ Nadège zegt hierop: ‘Nee, dat is niet gepland!!!’ Als reactie volgt een verdrietige emoji.

,,Erg missen”

De familie Meiland gaat namelijk weer terug naar Nederland om een boerderij in de Achterhoek op te knappen. In Story zou Martien al gezegd hebben: ‘Nadège die bij ons op het chateau werkt zal ik wel erg missen als we weg zijn. Misschien kan ze inderdaad wel meekomen naar Nederland.’ Nu heeft Nadège echter al het besluit genomen om de familie niet te volgen naar de Achterhoek.

Lange wachtrijen

Op Shownieuws.nl is een video te zien waarin Maxime en Martien vertellen over de situatie in het chateau en omgeving. De verbouwing zou stil liggen en boodschappen doen zou gepaard gaan met lange wachtrijen. Wel zouden ze nu meer tijd hebben voor klusjes rond het chateau.

 

Meer DenD