Meilandjes gaan wéér verhuizen: ‘Stadsvilla van 7 miljoen’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Toen Erica en Martien hun landhuis in Noordwijkerhout kochten, zeiden ze nooit meer te gaan verhuizen. Kennelijk is de familie op die uitspraak teruggekomen, want volgens weekblad Story zijn de Meilandjes alweer bezig met de volgende verhuizing. Het gaat om een stadsvilla van zeven miljoen euro en ook het gezin van Maxime zou meeverhuizen.

De Meilandjes hebben hun oog laten vallen op een monumentaal patriciërshuis in het centrum van Noordwijk. Het pand, dat voor maar liefst zeven miljoen euro te koop staat, heeft een koetshuis, inpandig appartement met eigen entree, natuurzwembad, sportschool, thuisbioscoop én uiteraard een wijnkelder.

Bod gedaan

,,Toen de familie Meiland de woning kwam bekijken, vloog er een drone boven de woning om de boel te filmen”, bevestigt een buurtbewoner aan Story. ,,Martien en Erica willen hier samen gaan wonen met Maxime en haar gezin. Ze hebben inmiddels een serieus bod gedaan.”

‘Weinig privacy’

De villa stond in eerste instantie te koop voor maar liefst 8.750.000 euro, maar is inmiddels verlaagd naar zeven miljoen euro. Hoewel het pand voor een enorm bedrag te koop staat, zijn omwonenden niet erg enthousiast. ,,Als je uit het raam kijkt, kijk je rechtstreeks naar de puinhoop van de overburen. Die hebben daar in een steeg een ravage gecreëerd, een gribus”, vertelt de buurtbewoner. ,,Voor zeven miljoen euro wil je toch een leuk uitzicht? En daarnaast hebben ze ook weinig privacy. Ik kijk vanaf mijn achtertuin rechtstreeks in hun tuin.”

Maxime verhuist mee

Ondertussen gaan er geruchten rond dat Maxime binnenkort haar miljoenenvilla niet meer kan betalen. Wanneer Chateau Meiland stopt, zou er volgens bronnen een te koop-bord in de tuin komen. Maar misschien gebeurt dat al eerder, want volgens de Story-bron gaat Maxime mét haar gezin meeverhuizen naar de villa in Noordwijk.

Buurvrouw niet blij

En daar is de nieuwe buurvrouw helemaal niet blij mee. ,,Mijn vriendin heeft haar woning destijds aan Maxime verkocht”, vertelt de buurvrouw. ,,Binnen een week werd bekend dat het een miskoop was, omdat er een lekkage zou zijn. Nou, er lagen wat bladeren in de dakgoot – meer niet.”

Volgens de buurvrouw zet de familie veel dingen in scène om de aandacht op zich te vestigen. ,,Mijn vriendin vond dat erg vervelend. Haar naam is door toedoen van Maxime door het slijk gehaald.”

Tags

MARTIEN MEILANDMAXIME MEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck