Meilandjes ‘hoopvol gestemd’ over verkoop chateau

Door: Kees van der Made
14-01-2022

De Meilandjes zijn hoopvol gestemd over de verkoop van Chateau Marillaux. De soapies hebben vijf opties, waarvan drie zekere biedingen. Eén die morgen bevestigd wordt en één die mogelijk maandag volgt…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het Chateau van de Meilandjes dat al ruim anderhalf jaar in de verkoop staat lijkt nu eindelijk verkocht te worden. De vraagprijs was al eerder gedaald van €1,25 miljoen naar €795.000, en ondanks een geïnteresseerde koper was een verkoop tot nog toe niet gelukt. Daarom besloten de makelaars van de Meilandjes hoogstpersoonlijk naar Frankrijk af te reizen om het prachtige kasteel aan de man te brengen.

Vijf opties

De makelaars hebben constant geïnteresseerden op de hoogte gehouden via vlogs. Eén van de makelaars vertelt, in een vlog tijdens de autorit naar huis: ‘We hebben goeie bezichtigingen gehad en hier in de auto, het lijkt wel een rijdend kantoor. Met biedingen en telefoontjes.’ De makelaars hebben vijf opties. Drie zekere biedingen, één bieding die morgen wordt bevestigd en een partij die maandag nog van zich laat horen.

Hoopvol gestemd

De makelaars brachten gisteravond verslag uit bij de Meilandjes. Dat bleek een positief gesprek. ,,We hebben goeie biedingen gekregen. We zijn er niet helemaal uit, want zaterdag komt er nog één. Maar we zijn heel hoopvol gestemd”, aldus Erica Meiland. Maandag komt een vervolg op de vlog.

Meer DenD