Meilandjes laten eigen droomhuis bouwen: ‘Weer onder één dak’

Meilandjes gaan weer samenwonen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het is weer zo ver: de meilandjes gaan verhuizen. Maxime Meiland heeft haar woning te koop gezet en ook Martien en Erica zullen de verhuisdozen binnenkort weer tevoorschijn halen. Na het afgewezen bod op een Noordwijkse stadsvilla van zeven miljoen euro, gaan de Meilandjes hun eígen droomhuis laten bouwen.

Maxime heeft haar ‘droomvilla’ alweer te koop gezet. Volgens haar omdat de maandelijkse lasten te hoog zijn. ,,We blijven in de Bollenstreek”, zei Maxime in gesprek met RTL Boulevard. ,,Waarom we hier weggaan? Ja, er is ons een kans geboden, waarvan we dachten: dit moeten we doen. Dit komt zelden op de markt. Het is nieuwbouw, het heeft met familie te maken. We krijgen daar heel leuke buren, een heel leuk stel, en die zijn ook erg gesteld op hun privéleven.”

Eigen droomhuis bouwen

En dat het met familie te maken heeft klopt, want weekblad Story weet te melden dat de Meilandjes weer onder één dak gaan wonen. Sterker nog: dit keer gaan ze hun eigen droomhuis laten bouwen. Erica zou de bouwschets van de woning al jaren geleden hebben gemaakt.

,,In januari 2021 hadden Martien, Erica en Maxime al het plan samen een kavel te kopen”, vertelde Sander, de ex-vriend van Erica, vorig jaar al aan Story. ,,Ze wilden daar met zijn allen onder één dak gaan wonen, maar kregen het destijds niet rond.”

Weer onder één dak

Volgens Sander wilde Erica destijds dat Sander bij hen kwam wonen. ,,Ze heeft mij toen een door haar gemaakte tekening van de woning gestuurd”, aldus Sander. Story heeft inmiddels de bouwschets in handen. ,,Ze wilde daar met mij samenwonen en ondertussen ook Martien en Maxime om zich heen hebben. Het midden van de woning zou een gezamenlijk verblijf zijn, waar we dan met z’n allen konden verblijven.”

Energielabel G

Kennelijk heeft de familie het nu wel rond, want Maxime wil snel van haar villa af. Overigens is het nog maar de vraag of het optrekje van Maxime snel verkocht wordt, want volgens tv-makelaar Alex van Keulen kan dat wel een poosje gaan duren. De woning van Maxime heeft namelijk energielabel G. ,,Er staan ook woningen te koop met hetzelfde bedrag, maar dan energielabel A. Ja, G staat voor grot”, zei Van Keulen in RTL Boulevard. ,,Dat betekent stoken, stoken en nog eens stoken. In zo’n woning muurisolatie aanbrengen… dat loopt ontzettend in de papieren.”

Tags

MARTIEN MEILANDMAXIME MEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck