Meilandjes niet in achterstandswijk in Chateau Bijstand: ‘Huurhuis van 1750 euro’

Chateau Bijstand is Chateau Luxe?|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De Meilandjes zijn druk bezig met de opnames voor het nieuwe programma ‘Chateau Bijstand’, waarin de familie de uitdaging aangaat om een maand lang op bijstandsniveau te leven. Maar nu blijkt dat de Meilandjes er gewoon warmpjes bij zitten…

Het gezin verruilt hun chique woning in Noordwijk een maand lang voor een huurhuis zonder alle luxe die ze inmiddels gewend zijn. Denk aan mobiele telefoons, bankpasjes, laptops en auto’s. De Meilandjes krijgen een klein bedrag voor de inrichting van hun nieuwe huisje en voor de aanschaf van een autootje.

‘Het is geen achterstandswijk’

Met hun enorme huizen en dure auto’s zijn de Meilandjes veel luxe gewend. Hoewel het als een uitdaging klinkt om dan een maand te leven van een zeer beperkt budget, blijkt nu dat het allemaal meevalt. De familie zou namelijk verblijven in een huurhuis van 1750 euro per maand.

Het zou gaan om een nette eengezinswoning met een woonoppervlakte van 94 vierkante meter. Daarnaast lijkt het ook een nette buurt te zijn waar de familie terecht is gekomen. ,,Mijn ouders wonen daar… Het is geen achterstandswijk”, meldt een bron aan showbizzkanaal Juicechannel.

Tags

CHATEAU MEILANDERICA MEILANDERICA RENKEMAFAMILIE MEILANDMARTIEN MEILANDMAXIME MEILANDMEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck