Meilandjes scoren een ‘Ditjes en Datjes’ bij Dirk

Meilandjes zijn gek op roddelen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Minder geld uitgeven valt de Meilandjes zwaar in hun reallifesoap soap Chateau Bijstand. Een maand lang rondkomen van een uitkering maakt de bekende familie uit Noordwijk echter vindingrijk.

Ze gaan daarom in een supermarkt van Dirk van den Broek hun boodschappen doen en scoren zelfs tot hun grote vreugde het populaire maandmagazine Ditjes & Datjes.

Martien, Erica en hun dochter Maxime beschouwen DenD als een cadeautje, dat exclusief verkrijgbaar is bij alle supermarkten van Dirk en in de slijterijen van Dirck3. ,,Ik heb een gratis magazine gescoord”, aldus Maxime, die zwaait met DenD met de coverstory ‘Vallende sterren”. ,,Dat is leuk”, reageert Erica enthousiast.

De Meilandjes moeten in Chateau Bijstand de broekriem aanhalen. Het valt hen zwaar, maar het lukt ze toch aardig. Ze moeten goed op hun uitgaven letten en hebben bovendien te maken met strenge regels die gelden voor bijstandgerechtigden. Bovendien beseffen ze dat in het dagelijks leven veel Nederlanders goed op de centen letten.

Bij de kassa beland maken de Meilandjes in deze aflevering van Chateau Bijstand een schatting wat ze moeten betalen. Ze gaan uit van €17 tot €19 euro. Maar het valt mee. Op de Dirk-kassabon blijkt een bedrag van €15,35 te staan. Met onder meer vissticks, twee liter melk, 3 liter witte wijn in een pak kunnen ze weer vooruit. Vooral aan een glas wijn was Martien toe.

,,Het is toch een gevulde tas”, stelt de familie vast als ze het DenD-magazine, waarin ze ook regelmatig in zijn te zien, in dezelfde tas stoppen.

Wie ook wil kijken naar de Meilandjes kan HIER terecht (laatste 10 minuten bij Dirk)

Meiland Chateau Bijstand Ditjes DenD
Maxime Meiland scoort de DenD bij Dirk van den Broek.

Tags

CHATEAU BIJSTANDDENDDIRK VAN DEN BROEKDIRK3DITJES EN DATJESERICA MEILANDMARTIEN MEILANDMAXIME MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck