Meilandjes slaan terug naar Caroline van Eeden: ‘Zielige vrouw’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Caroline van Eeden, voormalig huisvriendin van de familie Meiland, heeft een advocaat op de familie gezet. De Meilandjes hebben tot op heden niets gehoord en twijfelen er dan ook aan of Caroline echt doet wat ze heeft beweerd. ,,Kom maar op”, slaan ze terug.

Caroline stelt dat ze slecht wordt neergezet in het boek van Maxime, maar volgens de familie Meiland staan er dezelfde dingen in als in de boeken van Martien en Erica. Volgens Erica staat er in het boek van Maxime maar één zin meer dan in de andere boeken.

Aangifte

,,Dat had ze blijkbaar nog niet gelezen”, zegt Erica in gesprek met weekblad Weekend. ,,Maar begin dit jaar heeft ze aangifte tegen ons gedaan bij de politie, wegens smaad en laster. Dat was niet vanwege Maxime’s boek, want dat was nog niet uit. In de boeken staat enkel hoe de ruzie tussen Maxime en Caroline is verlopen, maar zij beweert dat dat niet klopt en dat ze daardoor nergens aan de bak komt.”

‘Raar verhaal’

Caroline stelt dat wanneer mensen haar googelen ze steeds uitkomen op die passage. ,,En daarom willen ze haar niet aannemen. Zo ook met daten”, legt Erica uit. Zelf vindt ze het onzin. ,,Daar kunnen wij toch niks aan doen? Je bent verantwoordelijk voor je eigen leven en wat je doet. Ik vind het een heel raar verhaal.”

‘Zielig en irritant’

De familie heeft tot op heden nog niets gehoord van de advocaat van Caroline en Erica denkt dan ook dat ze op geld uit is. ,,Ik denk dat geld haar motief is, ze wil een soort schadevergoeding. Terwijl we zo goed voor haar zijn geweest, dat kan ik ook aantonen”, aldus Erica. ,,Ze is zielig én irritant. Ik denk dan op een gegeven moment ook wel: zoek het uit.”

Tags

FAMILIE MEIALNDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck