Meilandjes zetten pension Code Rosé NU alweer te koop

Code Rosé al weer verkocht
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De familie Meiland opende vorig jaar vol trots hun pension Code Rosé in Noordwijk. Nu, slechts een jaar later, heeft de familie het pand alweer te koop gezet…

,,Morgen bij ons online!”, luidt het op de Instagram van Damen Makelaars. Het makelaarskantoor deelt er een herkenbare foto bij. ,,Het kost een geoefend oog geen moeite om te zien dat dit om Code Rosé gaat”, meldt juicekanaal Realityfbi op Instagram. ,,Zo te zien willen de Meilandjes er na ruim een jaar alweer vanaf.”

Code Rosé

De familie Meiland kocht eind 2022 voor een bedrag van 1,5 miljoen euro het pension in Noordwijk. Maandenlang werd het pension verbouwd en omgetoverd tot Code Rosé. ,,Er moet heel veel gebeuren, dat vinden we leuk. Van niets iets maken”, zei Erica destijds in gesprek met het AD. Toch heeft de familie, nog geen jaar na de opening, besloten het weer van de hand te doen.

Chateau Meiland VIPS

Momenteel zijn de Meilandjes te zien in Chateau Meiland VIPS. Van timmeren, behangen en verbouwen is er geen sprake meer, want de familie krijgt elke week twee BN’ers op bezoek die een nachtje komen logeren in het pension. En daar heeft de familie de afgelopen weken een hoop kritiek op gekregen.

Kritiek

Catherine Keyl was een van de gasten die te gast was in het programma, maar was niet onder de indruk van hun interviewcapaciteiten. ,,Helaas worden de Meilands het slachtoffer van een veel voorkomend misverstand in Hilversum. Ze denken daar dat als je leuk bent in een realityshow, je ook wel kunt interviewen. Het wil maar niet doordringen, dat interviewen echt een vak is”, schreef ze in haar column in De Telegraaf.

DenD wil uw mening weten

Ben jij verbaasd dat de Meilandjes het pension alweer verkopen?

Tags

MEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck