‘Meilandjes zijn klunzen’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

De familie Meiland opende afgelopen week hun pension Code Rosé, maar vlak voor de opening kregen ze te maken met een enorme tegenslag: gemeente Noordwijk verleende geen vergunning. Een catastrofe, maar Frits Huffnagel vindt het toch echt hun eigen verantwoordelijkheid.

Er was paniek binnen de familie Meiland toen ze één dag voor de opening van Code Rosé te horen kregen dat de vergunning niet rond was. De reden: er moet gewoond worden in het woongedeelte van het pension. Maar hier bleek de familie niet van op de hoogte. „Het is aan ons verkocht als een pension, maar wij waren er niet bewust van dat je hier moet wonen”, vertelde Maxime aan RTL Boulevard. Onzin, vindt Frits Huffnagel.

LEES OOK:

https://www.ditjesendatjes.nl/catastrofe-martien-meiland-volledig-overstuur

Verantwoordelijk

Frits ergert zich aan het feit dat de Meilandjes in de slachtofferrol kruipen. Hij vindt dat je als ondernemer zelf verantwoordelijk bent om de zaken op orde te hebben. „Elke andere ondernemer moet ook zijn zaakjes op orde hebben en zélf zorgen en kijken hoe het allemaal werkt. Zijn vrouw zit nota bene in de gemeenteraad van Noordwijk, dus: hallo!”, zegt hij vol verontwaardiging bij Shownieuws. Hij vindt ze vooral grote klunzen.

Tijdelijke oplossing

De familie heeft een tijdelijke oplossing bedacht. Martien gaat de komende tijd bivakkeren in het woongedeelte van het pension, zodat zij toch gasten kunnen ontvangen.

Tags

CODE ROSÉFRITS HUFFNAGELMARTIEN MEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck