Meral van De Luizenmoeder vertelt over moeilijke jeugd

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Meral Polat wordt tegenwoordig op straat herkend door al rol van Melanie in De Luizenmoeder. De moeder van Shenaya is brutaal en zelfverzekerd, maar Meral was dat vooral vroeger absoluut niet. In JAN vertelt ze openhartig over haar moeilijke jeugd.

Ruzie

,,Mijn ouders werkten zich in in die tijd allebei te pletter. Daardoor voelde ik me als kind vaak te veel. Bij ons thuis werd er ook niet gepraat over wat er in je omging, waardoor ik niet goed kon omgaan met mijn gevoelens”, vertelt ze in een interview met tijdschrift JAN. Ze vertelt dat haar ouders vaak ruzie maakten en ze op haar zesde het al tussen hen probeerde goed te maken.

In plaats van haar emoties te uiten, kropte ze ze op en ging ze veel eten. ,,Als puber zocht ik steun in veel eten. Ik woog in die tijd bijna honderd kilo. Ik at niet alleen veel omdat het lekker was, maar vooral omdat het me een bepaald gevoel van bescherming gaf.” Toen ze op de toneelschool zat heeft ze veel geleerd over het voelen en uiten van emoties. ,,Gaandeweg leerde ik dat het oké is om verdrietig of boos te zijn. Dat ik niet altijd de sterke persoon hoef te zijn die het wel in haar eentje redt.”

Kinderen

Gelukkig gaat het op gezondheidsvlak en op liefdesvlak nu erg goed met Meral. Ze heeft acht maanden een vriend van wie ze heel veel houdt. Zoveel, dat ze ooit met hem wel kinderen wil. Lange tijd wist Meral niet of het moederschap wat voor haar is, maar nu ziet ze een kind wel zitten maar ze heeft ook nog andere plannen zoals muziek maken. ,,Mocht het uiteindelijk niet meer lukken, dan zal ik mijn verdriet aanvaarden.”

Tags

ACTRICEDE LUIZENMOEDERJEUGDKILO'SOVERGEWICHTRUZIEZWAAR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck