Mia & Dion: dít voorspelt ú!

Mia Dion, dit voorspelt u
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Vanavond is het zover. Mia Nicolai en Dion Cooper staan in de halve finale van het Eurovisie Songfestival. Wij vroegen uw mening. Gaan ze naar de finale of naar huis?

Het wordt spannend vanavond. Is de act van Mia Nicolai en Dion Cooper overtuigend genoeg om door te gaan naar de finale? Eerlijk is eerlijk, na de valse start (in Madrid en Amsterdam) is de toonhoogte van ‘Burning Daylight’ aangepast en daardoor is de song verbeterd.

Kansloos

Afgelopen dagen kon u op dend.nl úw mening geven over de kansen van Mia Nicolai en Dion Cooper. Hoewel een ruime meerderheid van de respondenten (62 procent) aangeeft dat het duo met dit lied kansloos is, vindt 38 procent dat ze een finaleplaats verdienen. Zo laat Benjamin Feliksdal op onze facebookpagina weten: ,,De race is nog niet gelopen! Het is nu aan het buitenland.”  

Vertrouwen

Voor Mia en Dion is het zeker geen slechte score. Immers, nog maar een paar weken geleden werden ze verguisd en leek niemand nog vertrouwen te hebben in een finaleplaats. Vanavond zullen we het weten.

Tags

DION COOPEREUROVISIE SONGFESTIVALMATTHIEU SLEEMIA NICOLAI

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck