Showbizz-deskundige Matthieu Slee: Hoe stemt ú op Mia & Dion? Doe mee!

Matthieu is geen fan van Mia en Dion
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Dinsdag is het zo ver. Mia Nicolai en Dion Cooper staan dan in de halve finale van het Eurovisie Songfestival. Wat vindt u? Verdienen Mia en Dion een plek in de finale of wordt het een blamage in Liverpool? Doe mee aan onderstaande poll!

Gaat Nederland volgende week door naar de finale van het Eurovisie Songfestival? Alles hangt af van de performance die Mia Nicolai en Dion Cooper dinsdagavond neerzetten. Sinds hun optreden bij Khalid en Sophie, ruim een week geleden, is er in elk geval weer wat hoop.

Storm van kritiek
Eerder, in Madrid en in het Amsterdamse AFAS Live, was hun song ‘Burning Daylight’ niet om aan te horen. Pas na een storm van kritiek – het klonk echt verschrikkelijk vals – werd er ingegrepen. De toonhoogte werd aangepast en er kwamen backing vocals. Goede ingrepen, zo bleek!

Songfestival-onderonsje
Mia en Dion waren opgelucht. Ik vond ze aan de talkshowtafel sympathiek overkomen en gun ze een geweldig optreden. Maar ik vind ook nog steeds dat het volgend jaar anders moet. We moeten afscheid nemen van het songfestival-onderonsje waarin kenners als Cornald Maas de dienst uitmaken. Want als je aan het begin van je carrière staat, mag je niet zoals Mia en Dion voor een miljoenenpubliek voor de leeuwen worden gegooid met een song die niet past bij je vocale kwaliteiten.

Wat vindt u?
Ik wens Mia en Dion een finaleplaats toe. Als ze daar na hun valste start daadwerkelijk in slagen, dan krijgen Cornald en zijn kornuiten overigens alsnog gelijk. Dinsdagavond is de halve finale en dan weten we meer. Maar op dinsdagochtend publiceert DenD alvast hoe ú de kansen inschat van ons nationale zangduo. Vul daarom onderstaande poll in. Ik ben benieuwd.

Tags

CORNALD MAASDION COOPEREUROVISIE SONGFESTIVALMATTHIEU SLEEMIA NICOLAI

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck