Michelle Pfeiffer hield van Catwoman

Door: Redactie
03-11-2017

LOS ANGELES – Michelle Pfeiffer had graag nog eens Catwoman willen spelen in een spin-off van Batman Returns. Ze speelde de rol eerder in een film van Tim Burton. In de film uit 1992 was Michael Keaton te zien als Batman.

The New York Times vroeg de actrice of ze een spin-off zou willen maken over het personage. “Ik hield van die rol”, zei ze. “Ik had het gevoel dat ik me er juist comfortabel in begon te voelen en gewend raakte aan de klauwen en het masker. Ik had net uitgevonden hoe ik me daarin moest bewegen.” Volgens Michelle is er wel over gesproken, maar daar bleef het bij.

Hoewel ze hield van de rol van Catwoman, kan ze zich tegenwoordig niet meer voorstellen dat ze zo’n overdadig kostuum zou dragen voor een rol. Dat heeft ook te maken met haar rol in de fantasyfilm Stardust uit 2007. Haar gezicht zat toen helemaal ingesloten met protheses. “Dat was zo claustrofobisch. Ik heb me waarschijnlijk nog nooit zo oncomfortabel gevoeld”, zegt ze daarover.

De 59-jarige actrice zit in een drukke periode in haar carrière. Ze heeft rollen in de komende films Murder on the Orient Express en Ant-Man and the Wasp. Op dit moment is ze te zien in Mother! Michelle is blij om terug te zijn in Hollywood, nadat ze eerder een pauze van vijf jaar had genomen. “Ik begon naar mijn werk te verlangen, en zelfs mijn kinderen vroegen of ik niet weer ging werken.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD