Chantal Bles en kankervrije dochter Jada maken droomreis

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Styliste Chantal Bles en haar familie hebben een enorm zware tijd achter de rug. Vorig jaar werd bij dochtertje Jada een ernstige tumor ontdekt. Maar het goede nieuws kwam afgelopen februari: hun drie-jarige peuter is kankervrij. ,,We zijn er stil van… Wat een emotie! Wat een ontlading!” zei de styliste vier maanden geleden. En vandaag heeft de familie een mijlpaal bereikt!

Disneyland Parijs

Ruim een jaar geleden ging Chantal samen met dochter Jada en vriendin Janine Kho naar Disneyland Parijs. Al snel daarna kwam ze erachter dat dochterlief ernstig ziek was. ,,Na ruim een jaar vechten maken we nu opnieuw een droomreis naar Disney… Samen met mijn lieve ouders, ons neefje en kleine Josh!” vertelt trotse moeder bij de video die ze vandaag op Instagram plaatste. ,,Make A Wish wilde Jada haar droom werkelijkheid maken. Dat gaan we de aankomende dagen doen in een droomwereld vol met prinsessen in alle gezondheid!” vertelt ze verder.

De Jada bus

In de video is te zien dat er een grote bus klaarstaat om te vertrekken naar Disneyland Parijs. De bus is gepersonaliseerd met Jada haar naam erop en een aantal bekende Disneypersonages. Hun droomreis wordt ze gegund en fans zijn geëmotioneerd. ,,Serieus kippenvel. Geweldig en ga heerlijk genieten daar.” plaatste een volger van Chantal Bles.

https://www.instagram.com/p/Byw1ZeYjhLu/

Tags

CHANTAL BLESDISNEYDISNEYLAND PARIJSDROOMREISKANKERROBERT DOORNBOS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck