Miljuschka in tranen om haar dochter

Miljuschka in tranen over haar dochter
Door: Charlotte Wijnen
06-12-2021

Miljuschka Witzenhausen heeft een zware week achter de rug. Afgelopen weekend deelde ze een video op Instagram waarbij ze haar tranen niet kon bedwingen. ,,Als er iets met je kind is, ben je toch van slag.”

Miljuschka emotioneel over dochter

Miljuschka laat in een emotionele video op Instagram weten dat haar dochter Felina een zware week gehad heeft. ,,Deze week is vooral de week geweest van veel slaapgebrek”, begint ze emotioneel. ,,De decembermaand is sowieso altijd pittig voor kinderen, ik denk dat alle ouders dat weten. En op het moment dat je een dochter hebt met epilepsie, dan zijn de nachten vaak verstoord.”

Miljuschka kan haar tranen niet meer bedwingen en terwijl ze verder vertelt rollen de tranen over haar wangen. ,,Dat is gewoon niet goed voor je nachtrust. Als er iets met je kind is, ben je toch een beetje van slag.”

Zware vorm van epilepsie

Felina heeft een zware vorm van epilepsie. Toen ze nog maar drie jaar oud was kreeg ze voor het eerst een aanval. Miljuschka wist meteen dat er iets mis was. ,,Ik kwam aan bij de eerste hulp en zag voor het eerst een aanval. Dan zakt de grond onder je voeten weg. Je denkt: dit komt nooit meer goed”, vertelde ze eerder aan DenD.

En dat was nog maar het begin. ,,Je wacht tot er meer aanvallen komen, en die kwamen er. En voordat je de antwoorden hebt, ben je wel even onderweg. Want er is niets zo moeilijk als de hersenen en daar valt epilepsie onder.”

Meer DenD