Miljuschka sneert naar Britt Dekker

Door: Tanja Brouwer
01-10-2019

De juryleden van het programma Superstar Chef zijn niet blij met de uitspraak die Britt Dekker vorige week op de radio deed. Ze beweerde dat ze twee juryleden heeft zien coke snuiven op het toilet. Hoewel ze later haar bewering terugtrok heeft Miljuschka Witzenhausen een tip voor Britt: ‘Hou iets vaker je mond’.

Schade

Toen Britt de opmerkelijke uitspraak deed moest jurylid Miljuschka er eerst smakelijk om lachen. Maar pas een aantal dagen later begon ze in te zien dat de uitspraak schadelijk kon zijn voor haar imago. ,,Toen liep ik in mijn plaatselijke supermarkt en toen zei iemand tegen mij: ‘Hé, jij bent dat van dat cocaïne snuiven.’ Toen dacht ik: ehhh, wat, sorry? Het is dus heel makkelijk gezegd, maar het is veel minder makkelijk ongedaan te maken, dus je loopt echt schade op.”

Des duivels

Wie ook woest is, is topkok François Geurds. Hij heeft zelfs een advocaat in de armen genomen en dat snapt Miljuschka wel. ,,François was echt woest, hij was echt des duivels en dat snap ik ook wel.” Miljuschka wil benadrukken dat Geurds absoluut geen drugsgebruiker is. Om problemen in de toekomst te voorkomen heeft Miljuschka twee tips voor Britt: ,,Ze moet lekker bij haar paardensport blijven en soms even iets vaker haar mond houden voordat ze iemand beschadigt.”

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen