Miljuschka Witzenhaus volgt haar droom

Door: Mees Botschuijver
17-01-2019

Miljuschka is dolgelukkig. Ze heeft namelijk met haar man Philip een boerderij gekocht waar ze met hun gezin in gaan wonen. Wel moet de boerderij nog helemaal verbouwd worden. ,,Ik weet eigenlijk niet waar ik zou moeten beginnen, maar verheug me erop om straks weer een moestuin aan te leggen”, meldde de presentatrice aan het blad Weekend.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Een derde kindje?

Miljuschka ziet het wel zitten om met haar man Philip het gezin nog uit te breiden met een derde kindje. En trouwen ziet de presentatrice ook wel zitten, maar ze blijft er wel nuchter onder. Zo meldde ze aan het tijdschrift Weekend, ,,Het is natuurlijk altijd maar de vraag of het je gegeven is, daar hangt uiteindelijk vanaf hoe het allemaal loopt”.

Drukke maanden

De tv-presentatrice heeft een aantal drukke maanden gehad. Zij is namelijk ook werkzaam als verslaggever bij RTL Boulevard, en daarnaast heeft ze afgelopen maanden ook opnames voor 24Kitchen. Voor de opnames vloog ze op en neer naar Japan. Hier maakte ze een aflevering over het street food die er te vinden is in Japan. Ook wordt ze op dit moment nagespeeld in de nieuwe RTL-serie Judas. Als nichtje van de beruchte crimineel Willem Holleeder kan ze weinig met haar moeder afspreken. ,, We spreken elkaar vaak alleen via FaceTime”, laat ze weten aan het tijdschrift Weekend.

Meer DenD