Minnares Manuel Venderbos wil Victor Mids verleiden

Door: Molly Baas
12-07-2018

Lente Voorhoeve, de minnares van presentator Manuel Venderbos, zou haar zinnen hebben gezet op een nieuwe man: illusionist Victor Mids.

,,Victor Mids is nog steeds mijn droomman. Ik vind Victor heel aardig en hij ruikt ook altijd lekker. Mijn kinderen kijken zijn filmpjes, ik zie ze zelf niet eens, maar het is toch intrigerend, die onbereikbaarheid.” De actrice zou dit volgens Mediacourant hebben onthuld.

Enkele maanden geleden kwam het aan het licht dat Manuel vreemdging met Lente. Privé had de twee gespot in een auto, die ze op een afgelegen plek geparkeerd hadden en waar ze doeken voor de ramen hadden gehangen. Wat ze in de auto deden, is wel in te vullen.

Dieptepunt

Manuel heeft de affaire inmiddels beëindigd, maar Lente liet weten dat zij nog steeds verliefd was op haar collega. Manuel zei over de affaire: ,,Elke relatie kent zijn ups & downs, maar dit was het absolute dieptepunt van de mijne. Dit had nooit mogen gebeuren. Ik heb er ontzettend veel spijt van. Samen met mijn vrouw knok ik ervoor om hier samen sterker uit te komen.”

Maar nu Lente lijkt helemaal over haar liefde voor Manuel Venderbos te zijn en ziet ze een date met Victor Mids wel zitten. ,,Hij zou een van de weinige bekende mannen zijn waarbij ik ja zou zeggen als hij mij zou vragen voor een wijntje. Maar dan zou ik wel eerst vragen hoe hij in de liefde zit.

Eerst uit

Ze wil dan wel duidelijkheid: of hij blijft zijn vriendin of hij gaat voor haar. ,,Als hij dan zegt dat hij en zijn vriendin alleen als broer en zus leven, gebeurt er niets. Het moet eerst wel echt duidelijk zijn dat het uit is.

Victor zelf is gelinkt aan Myrthe, een studente die hij ontmoette in Leiden. Of de twee op dit moment nog een relatie hebben is niet duidelijk.

Meer DenD