Manuel Venderbos bedriegt vrouw nog een keer

8047

Manuel Venderbos kan maar niet van zijn minnares afblijven. De voormalig eo-presentator is wéér innig gezien met Lente Voorhoeve. Dat betekent dat Manuel, zelfs nadat de affaire uit is gekomen, zijn vrouw bedriegt.

Sensatieverhaal

Privé onthulde een aantal weken geleden de affaire die Manuel met Lente onderhield. De vrouw van Manuel, Suzanne van der Velde, zou van niets weten. Hoewel de Privé met (fotografisch) bewijs kwam bleef de RTL-verslaggever ontkennen, en noemde het een ‘opgeklopt sensatieverhaal’. Suzanne geloofde het verhaal van haar man, en een paar weken later werd ze samen met Manuel en hun twee kleine kinderen gezien op het strand.

Gips

Toch lijkt Manuel niet geleerd te hebben van zijn fouten, want hij is wederom met Lente gezien. De twee zaten samen in de auto. Toen Manuel langs de kant van een veldweggetje de auto parkeerde hing hij doeken voor de ramen. Wat er in de auto gebeurde probeerde Manuel dus voor de buitenwereld te verbergen. Na een tijdje stapten ze uit, en gaven elkaar nog een kus. Privé heeft dit wél op de gevoelige plaat vastgelegd, en het rode gips om Lente’s arm bewijst dat de foto recent is genomen. Ze brak namelijk deze maand haar pols.

Bijna twee jaar geleden waren Manuel en Suzanne 12,5 jaar getrouwd. Dat werd gevierd met een groot feest voor al hun vrienden en familie. Dolgelukkig waren ze toen. Het is nog maar de vraag of Suzanne haar man nu wéér gelooft als Manuel vertelt dat hij écht niet is vreemdgegaan.