Minnares Manuel: ‘Ik ben zwanger!’

Door: Tanja Brouwer
29-04-2020

Lente Voorhoeve werd in een klap bekend toen bekend werd dat zij een affaire had met Manuel Venderbos. De voormalig EO-presentator kon niet van de blondine afblijven en zette zijn huwelijk op het spel. Inmiddels is Lente gelukkig met een ander en ze verwacht over een half jaar haar eerste kindje.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

IVF-behandelingen

Toen de affaire tussen Lente en Manuel uitkwam, besloot Manuel terug te keren bij zijn vrouw en kinderen en geen contact meer te hebben met Lente. De vrouw, die destijds beweerde met Manuel een Youtube-programma op te nemen, bleef alleen achter. Lang was ze echter niet single, want al snel ontmoette ze Jelle Bleijswijk. ,,Mijn vriend Jelle en ik vinden het heel bijzonder, ook dat het zo snel gelukt is”, zegt Lente die via een ivf-traject zwanger is geworden tegen weekblad Weekend. Al binnen drie maanden was het raak. Iets waar Lente uiteraard heel blij mee is: ,,Het is heel eng en pijnlijk om twee keer per dag een naald van anderhalve centimeter in je been of buik te moeten prikken.”

De komende tijd zal Lente, die al twee kinderen heeft uit een eerdere relatie, vooral thuisblijven. Ze is namelijk longpatiënt en ontzettend bang dat ze het corona-virus oploopt. Die zorgen verpesten haar humeur soms behoorlijk. ,,Ik kan soms heel fel zijn tegen Jelle, die arme man.”

Meer DenD