Miss Nederland 2019 bekend!

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

De 24-jarige Sharon Pieksma is op 30 juni Miss Nederland van 2019 geworden. Rahima Dirkse, Miss Nederland 2018, mocht de Rotterdamse letterlijk bekronen met een kristallen tiara.

https://www.instagram.com/p/BzVsQoEIg3s/

Op Jacht Naar De Kroon

In het RTL 4 programma ‘Op Jacht Naar De Kroon’ werden alle dames gevolgd naar de grote finale die op zondagavond plaatsvond. De zeven juryleden, met als thema Powervrouwen jury, moesten door de kandidaten overtuigd worden door verschillende soorten rondes. Daar was de bikinironde uiteraard een van de favorieten. In een groep van tien finalisten is model Pieksma verkozen als winnares.

Sharon zet zich in voor een betere wereld

„Ik wil als Miss Nederland de wereld een stukje beter maken met als doel: minder plastic. We moeten onze planeet beschermen en dat wil ik door dit platform te gebruiken delen met de wereld” vertelt de nieuwste Miss Nederland. Sharon wil zich inzetten op een gezondere wereld voor de mens en dieren en hoopt op een betere natuur.

Voorgangers

Tijdens de Miss Universe-verkiezing mag onze nieuwe Miss Sharon Pieksma Nederland vertegenwoordigen. Voorgangers van Pieksma waren Jessie Jazz Vuijk, vooral bekend van Expeditie Robinson, Boxing Stars en winnares van de FHM 500 en model Zoey Ivory van der Koelen die eerder ook meedeed aan het tv-programma Dance Dance Dance.

Miss Holland

Voorheen werden winnaressen Miss Holland genoemd. Deze missverkiezing bestaat al sinds de jaren dertig.

Tags

MISS NEDERLANDMISS UNIVERSEMODELWINNARES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie