Mo Hersi: ‘Giel niet ontslagen wegens huidskleur’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

De afwezigheid van Giel Beelen in zijn eigen radioshow is niet onopgemerkt gebleven. Tot twee keer toe kwam Giel niet, of veel te laat opdraven. In het EO-radioprogramma ‘Dit is zaterdag’ vertelt filmmaker Mo Hersi waarom hij denkt dat Giel nog niet ontslagen is. ,,Ik trek gelijk de racismekaart”, begint hij zijn betoog. 

‘Weer een witte radio deejay’

De reden dat hij direct de racismekaart trekt omschrijft Mo als volgt: ,,Het is weer een witte radio deejay die twee keer te laat komt. Nou ik ben weleens een keer te laat geweest op mijn werk en heb ik meteen een officiële waarschuwing gekregen. Bij de tweede keer wordt je ontslagen.” 

Giel mogelijk opslag ontvangen?

De filmmaker gaat zelfs nog een stap verder. Hij denkt dat Giel een opslag heeft ontvangen. ,,Omdat hij nu veel meer luisteraars weet te krijgen. Hij heeft weer veel interviews.” Er is volgens Mo sprake van doorgestoken kaart, of ze proberen hem de hand boven het hoofd te houden. 

Eva Jinek gelooft verklaring BNNVARA niet

BNNVARA liet weten dat de reden van de afwezigheid van Giel, zijn kapotte mobiel zou zijn geweest. Eva Jinek gaf aan deze verklaring niet te geloven. Lees hier wat zij over deze situatie vertelde.

Tags

BEELENBNNVARAEOGIELGIEL BEELENRADIORADIO VERONICARADIO1

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck