Moeder Georgina: ‘Alsof ze me niet kan verdragen’

Georgina Verbaan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Sinds enkele maanden is Georgina Verbaan weer gelukkig in de liefde. Daarnaast is ze dol op haar dochter Odilia. Hoewel ze dus van haar eigen gezinnetje ontzettend veel houdt, heeft ze geen contact meer met haar moeder. De vrouw, Ana Akkerman, laat weten dat het vooral aan Georgina ligt dat ze niet meer praten met elkaar.

Veranderd door succes?

Het liefdesleven van Georgina is veelbewogen, en dat zelfde geldt voor haar moeder. De actrice is opgegroeid zonder vader en was als kind erg close met haar moeder. Maar dat veranderde toen Georgina zeventien jaar oud was en een rolletje kreeg in GTST. Dat laat Ana weten aan weekblad Privé. ,,Ze was blij, maar moest ook wennen aan het succes. In die tijd is de verwijdering tussen ons ontstaan. Georgina veranderde, vond ik. Misschien vond zij dat wel van mij.”
De vrouw, die werkt als medium en spiritueel coach, zegt dat er staats vaker ruzie’s en ergernissen tussen hen waren. Toen Georgina uit huis ging verslechterde de band tussen moeder en dochter nog meer.

Jaren spraken ze elkaar niet en zelfs toen Georgina moeder werd van dochter Odilia vroeg de actrice haar moeder niet op kraamvisite. Pas toen het meisje drie jaar oud was zag Ana haar voor het eerst, toen ze een keer naar Amsterdam reed en bij Georgina langs ging. Hoewel het even gezellig was, zorgde deze ontmoeting niet voor beter contact. ,,Ook na deze ontmoeting begon Georgina zich weer tegen me af te zetten. Het was alsof ze mij niet in haar buurt kon verdragen.”

Hoop op contact

Ana heeft ook geen contact meer met haar zoon Oswin, de halfbroer van Georgina. Dat ze haar kinderen niet meer ziet doet haar veel pijn, maar ze probeert het te accepteren. Toch hoopt ze dat het contact weer beter wordt. ,,Ik zal niet klagen over de jaren waarin ik ze niet zag en waarin ik mezelf voortdurend afvroeg over het waarom ervan. Samen een nieuwe start maken lijkt me beter.”

 

Tags

BROERCONTACTFAMILIEGEORGINA VERBAANLIEFDEMOEDERRUZIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck