Moeder Lil’ Kleine schakelt hulp in van Danny de Munk

Moeder Lil' Kleine zoekt heil bij Danny de Munk
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Babette Verhoef, de moeder van Lil’ Kleine, heeft al lange tijd geen contact meer met haar zoon. Via andere familieleden probeert ze zijn nummer te krijgen, maar niemand wil het aan haar geven. Daarom schakelde ze de hulp in van Danny de Munk.

Lil’ Kleine haalt in zijn nieuwe nummer Alleen (weer) naast zijn ex-vriendin Jaimie Vaes, ook keihard uit naar zijn moeder. ,,Heel jammer dat Jorik er nog steeds niet aan toe is om met mij in gesprek te gaan”, reageert Babette in weekblad Story. Ze heeft naar eigen zeggen alles geprobeerd om met haar zoon in contact te komen, maar heeft zijn nummer niet. ,,Ik krijg het ook niet. Niet van zijn vader, broer of zus. Zelfs mijn ouders willen het niet aan me geven. Iedereen is bang voor hem.”

‘Wat kan ik zeggen?’

Toen Lil’ Kleine zijn zoontje Lío niet zag, dacht Babette dat hij wel bij zou draaien. ,,Het is voor mij als moeder ook erg lastig mijn zoon niet te zien”, legt ze uit. Moeder en zoon zagen elkaar een halfjaar geleden op de verjaardag van de ouders van Babette, maar ook toen wilde Lil’ Kleine niets van haar weten. ,,Toen heb ik aan hem gevraagd: ‘Ben je er klaar voor om in gesprek te gaan?’ Jorik zei: ‘Nee, ik ben hier niet voor jou. Ik ben hier voor opa en oma.’ Ja, wat kan ik zeggen?”

Danny de Munk

Babette heeft ook via andere manieren geprobeerd om in contact met haar zoon te komen. ,,Ik heb zo vaak de hand naar hem uitgereikt en geprobeerd via onze gemeenschappelijke vrienden met hem in contact te komen, via Danny de Munk bijvoorbeeld”, aldus Babette. ,,Ik heb vroeger als zangeres met hem gewerkt. We zaten in dezelfde productie.”

Geduldig

Helaas heeft de hulp van Danny niets opgeleverd. Toch denkt Babette dat het tussen haar en haar zoon ooit weer goedkomt. ,,Ik denk wel dat het goed kan komen. Ik ben heel geduldig.”

Tags

DANNY DE MUNKLIL' KLEINE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck