Moeder Michael Jackson verliest kleinzoon

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Katherine, de moeder van Michael Jackson, is te zwak om te zorgen voor haar zeventienjarige kleinzoon Blanket. De 89-jarige vrouw verliest daarom per direct de voogdij over het kind van haar overleden zoon. Dat heeft een rechter beslist.

Leeftijd

De jongen gaat nu wonen bij TJ Jackson, zijn neef. TJ is maar heel even de voogd van Blanket, die tegenwoordig officieel Bigi Jackson heet omdat hij zijn naam heeft laten veranderen wegens pesterijen, omdat hij bijna achttien jaar oud is. TJ wordt al sinds de dood van Michael als een vaderfiguur aanzien door de kinderen. Hij stelt hun behoeften altijd en overal boven de zijne”, laat een familielid weten. ,,De huidige situatie waar Blanket zich nu in bevindt, werkt voor niemand meer. Ze moesten dus wel een andere regeling op poten zetten.”

Hoewel het verliezen van de voogdij voor Katherine tragisch is, is het wel het beste voor Blanket. De 89-jarige vrouw werd zo zwak dat Blanket meer voor haar zorgde dan hij voor hem.

Spotlights

De 17-jarige Blanket wil niet veel in de media komen en al helemaal niet in de spotlights staan. De keren dat hij in het openbaar wordt gezien zijn zeldzaam. Zijn ouders broer Prince en vooral zijn zus Paris vinden het minder erg om media-aandacht te krijgen.

Tags

BLANKETKINDMICHAEL JACKSONOMAVOOGDIJZOON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck