Moeder Patty reageert op verzoening Patty en dochter: ‘Zij weet hoe het is’

Patty Brard
Door: Eva Steins
09-09-2020

Een volledige verzoening tussen Patty en haar familie zit er nog niet in, maar de eerste stapjes worden gezet. Vandaag werd bekend dat Patty en haar dochter elkaar na elf jaar weer voor het eerst in de armen sloten. Ook de relatie met haar moeder gaat steeds beter, ondanks de rechtszaak die speelt.

Rechtszaak

De rechtszaak die loopt gaat tussen Patty en haar zus. De jarenlange ruzie bereikte een hoogtepunt en beide zusters namen een advocate in arm. Vorige week vochtten zij de vete uit in de rechtszaal. De beschuldigingen tussen de zussen vliegen heen en weer: Patty zegt dat haar zus de oorzaak is dat zij haar dementerende moeder jarenlang niet gezien heeft. Patty’s zus zegt op haar beurt dat dat komt omdat Patty tonnen gestolen zou hebben van haar ouders…

‘Ze is zo blij’ 

Familieleden die bekvechten en elkaar jarenlang niet spreken lijkt de norm voor Patty. Zij heeft haar eigen dochter ruim elf jaar niet gezien, maar herenigde onlangs. Patty vertelt dolblij dat ook haar moeder niet op kon van geluk toen ze hoorde dat haar kleindochter weer in beeld was. ,,Mijn moeder van 91 heb ik de eerste foto’s van ons weer samen laten zien en zij is ook zo blij… ja, zij weet helaas hoe het is om een dochter heel lang niet te zien.”.

LEES OOK:

Patty Brard herenigd met dochter na 11 jaar en krijgt groot nieuws

Familiedagje

Patty vertelt in Privé dat haar advocate ervoor heeft gezorgd dat zij haar moeder weer kon zien: ,,Maar gelukkig is dat door tussenkomst van mijn advocaat Bénédicte Ficq ook allemaal goed gekomen.”. Ook laat Patty weten dat ze een familiedag op de planning heeft staan met haar moeder en dochter Priscilla.  ,,Deze maand gaan we samen naar haar moeder, dat zal haar nog meer goed doen.”.

Meer DenD