Patty Brard herenigd met dochter na 11 jaar en krijgt groot nieuws

Patty Brard
Door: Eva Steins
09-09-2020

Patty Brard en haar dochter Priscilla hebben elkaar al elf jaar niet gezien. De hoop op een goede band tussen de twee was opgegeven. Toch was er licht aan het einde van de tunnel. Na elf jaar hebben moeder en dochter elkaar weer in de armen gesloten. Dochter Priscilla had groot nieuws voor haar moeder…

Geen hoop

Patty had de hoop bijna opgegeven. De band met haar dochter leek onherstelbaar beschadigd. Zelfs toen zij een boek schreef voor haar dochter Priscilla, die Patty’s kant van het verhaal uitlegde, kwamen moederen dochter geen stap verder met elkaar. Het boek werd een succes, maar de boodschap kwam niet aan: Priscilla heeft niet de moeite genomen het boek te lezen.

Nerveus

Patty laat weten enorm nerveus te zijn geweest voordat zij en haar dochter elkaar weer zagen. ,,Ja, natuurlijk was ik nerveus, in de dagen ervoor was ik steeds bang dat er wat tussen zou komen en de afspraak niet door zou gaan. Priscilla vertelde dat ze pas een uur van tevoren gespannen was, vooral over hoe het gesprek zou verlopen. Ze had een hele lange brief geschreven, waarvan ze had aangekondigd dat ze die zou maken omdat daarin stond wat ze me wilde vertellen.”.

Patty vertelt hoe het was toen ze elkaar weer voor het eerst zagen: ,,Nee, gehuild hebben we allebei niet. We hebben elkaar lang en stevig vastgehouden.”

LEES OOK:

Priscilla Nasi (35) spreekt eindelijk over haar moeder

Het wederzien

Aan Privé vertelt een stralende Patty: ,,Ik ben een heel gelukkig mens nu”. Moeder en dochter hadden allebei lang toegeleefd naar dit moment: ,,Zoals Priscilla zei: ‘ik wil niets overhaasten en kleine stapjes zetten, maar om dat te doen met eerst deze grote stap gezet worden’.”. Patty vertelt zielsgelukkig over de hereniging van haar en haar dochter: ,,Het elkaar weer zien, omhelzen en spreken. Uren hebben we gezeten.”.

Ook werd het Patty pijnlijk duidelijk hoe lang ze elkaar gemist hebben, en hoe veel er gebeurd is zonder elkaar. ,,Er is in die jaren zo veel gebeurd, dat valt in één middag niet bij te praten.”

LEES OOK:

Moeder Patty reageert op verzoening Patty en dochter: ‘Zij weet hoe het is’

Groot nieuws

Wat heeft ervoor gezorgd dat de twee elkaar na zo’n lange tijd weer in de armen wilden sluiten? Patty vertelt dat haar dochter groot nieuws had voor haar moeder: ,,Zij is deze zomer verloofd en heeft trouwplannen,” vertelt een stralende Patty. Ze is blij dat ze het nog net op tijd weer hebben bijgelegd. Toen Patty trouwde was haar dochter er niet bij. Dat wil Patty niet nog een keer meemaken: ,,Gelukkig gebeurt dit allemaal wel op tijd, zodat ik dat niet hoef te missen. Ik verheug me erop met mijn dochter haar trouwjurk uit te kiezen. Welke moeder wil dat niet het liefste?”.

Meer DenD