Priscilla Nasi (35) spreekt eindelijk over haar moeder

Door: DitjesDatjes
10-10-2018

Patty Brard heeft al negen jaar geen contact meer met haar dochter, Priscilla Nasi. De 63-jarige presentatrice straalt als nooit tevoren dankzij haar gewichtsverlies, toch heeft ze nog een groot gemis: het contact herstellen met Priscilla.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Fiat-erfgenaam

De 35-jarige Priscilla Nasi, wiens vader Carlo Nasi de rijke Italiaanse Fiat-erfgenaam is, heeft naar eigen zeggen minder te lijden onder het feit dat moeder en dochter elkaar niet meer spreken. ,,Ik ben op dit moment heel gelukkig”, laat ze Story weten.

,,Waar ik wel van baal, is dat als het over mij gaat, dat altijd als ‘de dochter van’ is. Dat vind ik niet helemaal eerlijk, omdat ik een eigen leven opgebouwd heb. Daar heb ik hard voor gewerkt en het gaat allemaal goed.”

Schoonzoon

In de liefde is Priscilla, net als Patty, zeer gelukkig. ,,Ik ben nu vijf jaar samen met mijn vriend.” Patty kent haar ‘schoonzoon’ niet. Over haar moeder weigert Priscilla verder te praten. ,,Of het ooit nog goed gaat komen tussen mij en mijn moeder? Time will tell…”
En daarmee lijkt de verzoening niet uitgesloten.

 

Meer DenD