Moeder Rafaël mengt zich in discussie Sylvie

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Niet alleen Sylvie Meis kan online sneren uitdelen. Ook de moeder van Rafaël van der Vaar, de ex-man van Sylvie Meis, kan er wat van! Zij reageerde gisteren op een Facebookdiscussie die over haar zoon en zijn ex-vrouw gaat.

Hamburg

Tijdens Pasen postte Sylvie Meis een foto van vrienden. Damian stond er niet op want hij maakte de foto, vertelde Sylvie op Instagram. Ze wil dat Damian niet op de foto staat omdat ze zijn privacy erg belangrijk vindt en hem uit de media wil houden. Rafaël van der Vaart laat zijn 12-jarige zoon juist graag zien, en was laatst nog samen met hem in een programma te zien. Daar liet Damian weten het altijd heel jammer te vinden als hij weer naar Hamburg moet, want hij is zo graag bij zijn vader.

Stabiel

De combinatie van Sylvie’s foto en het filmpje waarin Damian en Rafaël te zien waren, kreeg veel reacties. Het was volgens velen veelzeggend dat de jongen liever bij zijn vader is. Iemand reageerde op Facebook: ,,Zijn vader is wel de enige die ervoor zorgt dat hij een stabiele thuissituatie heeft. Daar kan LaMeis een voorbeeld aan nemen.” Lolita van der Vaart, de moeder van de voetballer, reageerde daarop: ,,En zo is het.”

Terwijl Sylvie Meis de afgelopen jaren veel verschillende mannen heeft gehad, is Rafaël al drie jaar samen met Estavana Polman. Samen hebben ze in 2017 een dochtertje gekregen.

Tags

DAMIANDUITSLANDHAMBURGMOEDEROMAONLINERAFAEL VAN DER VAARTRUZIESCHOONMOEDERSYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck