Moeder Yolanthe sliep op straat met de feestdagen

Moeder Yolanthe sliep op straat met de feestdagen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Richarda van Kasbergen, de moeder van Yolanthe Cabau, heeft de feestdagen op een bijzondere manier doorgebracht. Ze sliep namelijk op straat…

Yolanthe kreeg afgelopen weekend een bijzonder berichtje van haar moeder. ,,Ik lig bij de markt”, schreef Richarda in het bericht. Waarom sliep de moeder van Yolanthe op straat? ,,Dan sta ik straks vooraan bij het vuurwerk.”

Sliep op straat

Yolanthe moet behoorlijk lachen om de actie van haar moeder. ,,Wanneer je moeder in de familie chat deelt dat ze vooraan ligt bij de markt waar straks het vuurwerk wordt afgestoken zodat ze het goed kan zien. Die vrouw is je moeder”, schrijft Yolanthe in Instagram Stories. Ze deelt er een foto bij waarop te zien is dat haar moeder in een slaapzak op straat ligt. ,,Gelukkig heeft ze een klok meegenomen. Stel je voor dat ze het mist. Love you mam.”

Wens

Zelf sloot Yolanthe 2023 af met een feestje met haar vriendinnen. Voor haar volgers heeft ze nog een mooie wens voor het nieuwe jaar. ,,Mijn wens voor jou: Troost op moeilijke dagen, glimlachen als verdriet opdringt, regenbogen die de wolken volgen, gelach om je lippen te kussen, zonsondergangen om je hart te verwarmen, vriendschappen om je op te fleuren, geloof zodat je kunt geloven, vertrouwen voor als je twijfelt, moed om jezelf te leren kennen, geduld om de waarheid te accepteren, liefde om je leven te voltooien. Gelukkig nieuwjaar.”

Tags

YOLANTHE CABAU

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck